Klik disini

Friday, August 13, 2010

Persiapan Untuk Menyambut Hari Raya sedang bermula...

Salam....

Pengalaman semasa di JJ Melaka tempohari amat menyentuh... Ingatkan nk jalan-jalan je - "Window Shopping" tapi tengok orang berasak-asak beli baju untuk si kecil mama pun cuba tengok-tengok... Mana tahu ada yang berkenan.... Suami, Nur Intan, Yeop... Sibuk melayan dak caca kat play ground, mama pulak amek peluang pilih baju untuk si buah hati mama - Caca.


Semua baju caca mama pilih warna pink - sebab itulah warna kegemaran mama dan caca. Mama tak dapat nak pilih banyak walaupun harga runtuh 50%, sebab gaji belum dapat lagi... So pada semua dah bolehlah survey awal, kalau tidak nanti tinggal yang tak cantek...

Selamat Berbelanja Dengan Berhemah.... Pesanan dari mama.

4 comments:

εїз Cik Fasya εїз said...

salam..

aunty pn minat pink ek..thats why kak intan pn suka pink..
me tooooo!!
suke sgt pink...

Mohd Sukur Ibrahim said...

puasa baru 3hari kak..dh nak raya ke?heheh

adiLa said...
This comment has been removed by the author.
Nur Hawa Mohd Zin said...

teruskan..heheh...nanti dah nak dekat raya tak sempat plak kan...heheh